Update!

09 september 2024 14:24

Ariël, de hond die ons hart veroverd heeft. Niet alleen die van alle asielmedewerkers, maar ook die van onze geweldige donateurs. Haar verhaal heeft veel mensen ontroerd via een grote crowdfunding actie welke speciaal voor haar opgezet was wegens haar gecompliceerde aangeboren oogaandoening.

De aandoening, genaamd entropion, betekende dat haar oogleden in die zin afwijkend waren dat haar wimpers constant in haar oog prikten. Met natuurlijk als gevolg veel pijn, altijd ontstoken ogen, zicht verlies en op lange termijn zal ze hier blind door zijn geworden. Haar dag begon en eindigde met continue pijn. We kunnen ons alleen maar inbeelden wat een opluchting het moet zijn nu een gespecialiseerde oogarts haar van deze aandoening genezen heeft. De oogaandoening belemmerde ook haar doorgroeimogelijkheden met betrekking tot haar angstige gedrag. Gelukkig speelt deze factor dus onderhand niet meer mee.

De knappe kruising Poedel X Berner Sennen van bijna 2 jaar oud, is na een lange periode bij ons zijn nu dan echt op zoek naar haar “forever home”. Op onze website Ik zoek baas kun je meer informatie over Ariël lezen. 

Ben jij ook zo enthousiast geworden over Ariël? Neem dan snel contact op met Dierenasiel de Kuipershoek.