De pups hebben nieuwe baasjes!

18 januari 2021 08:00

Charlie en Louie groeien als kool en konden daarom op zoek naar een nieuw huisje vanuit ons gastgezin. En deze was snel gevonden! Door hun nieuwe baasjes zijn Charlie en Louie omgedoopt tot Lana en Max. Wat hebben ze het goed! Er is een tuin, waarin ze takjes vinden om op te kauwen. Een moestuin, waar Max niet alleen muizenholletjes, maar ook een nieuw talent: graven! ontdekt. ‘Verover de bult’ – het spel waarbij je in aanvalshouding, ieder aan een kant van de bult in de tuin in het gras gaat liggen, degene die als eerste gaat rennen en gepakt wordt is het haasje.

Bovendien leren ze allemaal andere dieren kennen. Zo is er niet alleen grote hondenzus Lizzy, die in het begin niets van de onbehouwen donderstralen wilde weten, maar die het inmiddels wel gezellig vindt als ze over de rand van de mand heen klimmen om zich tegen haar aan te vleien. Er zijn ook kippen, er is een kat, een gans en een geit. Er zijn eenden, duiven, ezels, alpaca’s, wallaby’s en papegaaien in een ruim opgezette setting. Genoeg te zien! Als de pups niet naar de andere dieren kijken, zijn ze wel met speeltjes en knuffels in de weer. Van het gastgezin heeft Lana een schaapjesknuffel gekregen waarop ze bijzonder gesteld is. Ze sleept ermee door het huis of ligt ermee in haar mand. Op het moment is zij de drukste van de twee. Vaak bijt ze speels in het riempje van Max. 

Tekst loopt door onder afbeelding

Lana en Max kunnen nog steeds flink eten. Bij hun nieuwe baasjes zijn ze verzekerd van een levensvoorraad brokjes (uiteraard krijgen ze een gezonde dosis per keer). De zindelijkheidstraining is begonnen en ze leren al om aan de riem te lopen. Ze zullen zich niet snel vervelen met zoveel leuke dingen om te doen! 

Bedankt!

Het allerbeste aan dit verhaal is natuurlijk dat er voor Charlie en Louie, nu Lana en Max, na een slechte start tóch nog een mooie toekomst ligt ... Zo kan het natuurlijk ook en dat komt mede dankzij jullie! We willen iedereen hartelijk bedanken voor de steun en betrokkenheid!