Streefbedrag behaald

Help mee onze operaties te verbeteren, voor hond en arts!

Opgehaald

550
127% bereikt van het totaalbedrag € 430
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Keihard werken voor het welzijn van de dieren, dat is onze passie en staat op nummer één. Maar aandacht voor ons eigen welzijn is ook in het belang van dierenwelzijn. Jij kan ons helpen. Wij hebben dringend het volgende nodig: een stabilisatiekussen voor honden en twee praktische zadelkrukken voor onze mensen!

 

Stabilisatiekussen voor operaties bij honden

Na een operatie is het voor elk dier heel erg fijn om prettig wakker te worden. De zachte stabilisatiekussen zorgt daarvoor. Extra handig: met zo'n kussen lukt het onze dierenarts makkelijker om het dier in een goede, stabiele positie te leggen en dat is gunstig voor het dier en de dierenarts. Bovendien zorgt het voor een sneller verloop van de operatie. De kussen die wij hard nodig hebben is bestemd voor honden.

Zadelkrukken voor de dierenarts en assistent

Ergonomisch verantwoord! Niet meer de hele tijd gebogen of staand werken. Het welzijn van de dierenarts telt ook, vooral bij complexe en langdurige operaties. Een operatie is voor het dier maar ook voor de arts een intensieve handeling. Onze dierenarts: "Wij willen er voor zorgen dat wij deze baan nog heel lang kunnen uitvoeren. Vandaar dat wij nieuwe deze zadelkrukken met wieltjes graag zouden willen hebben!"

 

Help je mee? Hartelijk dank!